ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€
Sale!

ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ MATCHA TAISHAN Organic

 9,00  6,00

ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ MATCHA TAISHAN

Το Matcha μπορεί να είναι ακόμα ένα καλά κρυμμένο μυστικό στο ευρύ κοινό, παρόλα αυτά είναι το πιο γρήγορα διαδεδομένο πράσινο τσάι σε σκόνη, που χρησιμοποιείται και ως συστατικό για τη δημιουργία των πλέον θρεπτικών και DETOX ροφημάτων στον κόσμο!

Μπορεί να το βρείτε είτε ως ένα γευστικό Latte ή ως ένα πλούσιο σε θρεπτικές αξίες Χυμό. Κάνοντάς το παγκοσμίως το πλουσιότερο προϊόν σε θρεπτικές αξίες!

Το Matcha υπάρχει εδώ και 900 χρόνια ως ένα καλά κρυμμένο μυστικό μεταξύ των εξεζητημένων, πολύτιμων σε θρεπτική αξία παραδοσιακών προϊόντων σε Κίνα και Ιαπωνία.

Για την εξάπλωση της γνώσης και της κουλτούρας του τσαγιού, υπεύθυνοι είναι οι Βουδιστές μοναχοί. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους στην Κίνα και στην Ινδία, επέστρεφαν έχοντας αποκομίσει ως βασική τους γνώση τα οφέλη του Matcha, πολύ πριν εμφανιστεί το κοινό πράσινο τσάι στη μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα.

Μέσω αυτής της πολυετούς χρήσης του Matcha από τους μοναχούς, έγινε παγκοσμίως γνωστό ως το ΥΠΕΡ-πολύτιμο φυσικό ιατρικό για καλή υγεία, ευεξία και μακροζωία.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.100 kg
0